În exact un an de activitate, Loteria Națională a transformat 13 moldoveni în milionari.

Cel mai recent preferat al destinului este Elena Slisarenco din Cahul, care a descoperit suma incredibilă cu șase zerouri în biletul ”Piramidele de Aur”, transmite stiri.md

Femeia de 54 de ani este șefă a unui oficiu poștal din orașul Cahul și a procurat biletul norocos chiar de la serviciu. Cu banii câștigați, milionara planifică să facă reparație în apartamentul său și în locuința mamei. De asemenea, Elena Slisarenco îi va procura un automobil fiului său și planifică să călătorească în Italia. 

Până în prezent, Loteria Națională a oferit câștiguri în sumă de peste 300 de milioane de lei. Doar în cadrul emisiunilor TV au fost câștigate premii în valoare de aproape 16 milioane de lei. Astăzi se împlinește un an de când biletele Loteriei Naționale au apărut în vânzare.

Acum, pe piață sunt disponibile șase tipuri de bilete care costă 20 și 30 de lei, câștigul maxim, în biletul ”Piramidele de Aur”, este de 2 000 000 de lei. 

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.