Publică un anunț
piatasud.md

Sergiu Drangoi: Uniunea Europeană înseamnă lupta anticorupție și transparența decizională, pe care mi le asum public

Sergiu Drangoi: Uniunea Europeană înseamnă lupta anticorupție și transparența decizională, pe care mi le asum public

Declarațiile au fost făcute de vicepreședintele raionului Cahul în discursul de inaugurare a orășelului european la Cahul.

„Uniunea Europeana însemnă standarde europene, însemnă cultură, lupta anticorupție, non discriminare, libera exprimare, transparența decizionala, fapte care noi toți cei din administrația publica locala și eu ca reprezentant al Consiliului raional Cahul vreau să mi le asum public la acest eveniment frumos” a declarat Sergiu Drangoi.

Totodată, vicepreședintele raionului, a menționat că pentru raionul Cahul, Uniunea Europeană înseamnă zeci de instituții de învățământ reparate pe bani europeni, înseamnă kilometri de sisteme de aprovizionare cu apă și canalizare pentru cetățenii raionului Cahul, incubator de afaceri, apartamente sociale, etc.

„Uniunea Europeana este un model al păcii, este un model pe care mi-l propun eu, ca reprezentat al Consiliului raional Cahul să-l construim la noi acasă, în raionul Cahul” a punctat vicepreședintele raionului Cahul.

Precizăm că în acest week-end, în orașul Cahul au loc un șir de acțiuni consacrate Zilei Europei. Pe 18 mai, în Piața Independenței din Cahul au avut lor mai multe expoziții ale ambasadelor statelor membre ale UE în Republica Moldova, instituțiilor de stat, dar și a organizațiilor publice care au beneficiat de suport financiar din partea Uniunii Europene.

Articole similare