Publică un anunț
piatasud.md

Sergiu Rența: Noi trebuie să eliberăm Țara de acest regim mafiot și corupt

Sergiu Rența: Noi trebuie să eliberăm Țara de acest regim mafiot și corupt

Declarațiile au fost făcute de către candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru” pe CEU nr. 43 Cahul, în cadrul dezbaterilor organizate de redacția ziuadeazi.md.

„Eu, împreună cu echipa Partidului Nostru avem ce spune oamenilor. Continuăm cu același slogan: Moldova trebuie să fie reconstituită cu o nouă Constituție, Moldova trebuie să fie eliberată de statul capturat, Moldova trebuie să aibă o justiție corectă și echitabilă, trebuie să avem o economie puternică, o economie care să dezvolte țara noastră și să nu deschidă calea migrației. Trebuie să fim aici stăpâni la noi acasă” a declarat Sergiu Rența.

Totodată, domnul renta a că este nevoie de atras atenția asupra programelor și strategiilor existente de dezvoltare a raionului și municipiului, iar acestea urmează să fie implementate. De asemenea, domnul Rența a făcut referire la necesitatea de a introduce în Constituția țării un șir de pârghii care ar permite un control popular asupra instituțiilor statului. 

„Alegerile din 24 februarie sunt decisive, noi trebuie să eliberăm Țara de acest regim mafiot și corupt. Funcția de deputat nu se limitează doar la tăieri de pănglicuțe și folosirea resurselor administrative. Eu întotdeauna am luptat pentru problemele oamenilor de rând. Niciodată nu am mers la înțelegeri cu ei ce la guvernare, sau guvernarea locală PD-istă. Chiar dacă au mers au căutat a ne corupe, doar în schimbul confortului unui scaun moale – nu am mers. Continuu în permanență să lupt, să bat în acești hoțomani grași, cum le spune lumea. Sunt omul schimbărilor, sunt omul în care puteți avea acea nădejde că vom avea schimbări în orașul și raionul Cahul” a punctat Sergiu Rența.

Invitați la aceste dezbateri au fost Gheorghe Ghetivu, PCRM; Sergiu Rența, PP Partidul Nostru; Ștefan Secăreanu PL; Ion Groza, Candidat Independent. 

Dezbaterile electorale sunt organizate de redacția Ziuadeazi.md în parteneriat cu Asociația Presei Independente (API). 

Responsabilitatea pentru organizarea și desfășurarea dezbaterilor revine în totalitate redacției.

Articole similare