Cu jumătate de ora în urmă și reprezentanții PSRM au depus lista candidaților pentru funcția de Consilieri Raionali Cahul.

Potrivit lui Eugen Osadcenco, reprezentant PSRM, lista a fost depusă în ordine alfabetică, aceasta urmând a fi modificată înainte de alegeri.

„Eu sunt cap de listă, în rest lista este în ordine alfabetică. Lista va fi modificată la final, în dependență de implicarea fiecărui candidat în alegeri” ne-a comunicat la telefon domnul Osadcenco.

Eugen Osadcenco a candidat din partea PSRM la alegerile parlamentare din luna februarie în circumscripția 43 Cahul, clasându-se al doilea după Ion Groza.

Astfel, la ora 17:00 va avea loc tragerea la sorți pentru a determina ordinea în buletinul de vot. La moment listele candidaților au fost depuse de PDM și PSRM.

Azi, CEC ER nr. 7 Cahul va primi dosarele cu listele candidaților la funcția de Consilier Raional până la ora 16:00.

Sperăm că v-a plăcut știrea Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.mdContribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.