Ziuadeazi.md continuă ciclul emisiunilor inDIRECT. Astfel, în fiecare miercuri, cu începere de la ora 19:19 veţi putea urmări in transmisiune directă discuţii privind subiecte de importanţă locală.

Totodată, în ziua în care vor avea loc şedinţele Consiliului orăşenesc sau raional, la aceiaşi oră, vom invita în studio aleşi locali pentru a discuta cu aceştia subiecte ce ţin direct de activitatea lor în forurile locale.

De asemenea, cititorii noştri vor avea posibilitatea de a pune întrebări invitaţilor în studio, în comentariile de sub ştirea respectivă ori prin skype: indirect.zda.

Echipa ziuadeazi.md în scurt timp va face posibilă şi recepţionarea întrebărilor direct de la spectatori prin skype.

Tot prin skype, ori pe pagina de facebook a portalului nostru de ştiri vom recepţiona posibile teme pentru a fi abordate în cadrul emisiunilor.

Prima emisiune va avea loc pe 9 aprilie cu începere de la ora 19:19. Invitaţi în studio sunt Anatol Malcov, Directorul IMSP Spitalul Raional Cahul şi Igor Schin, expert jurist.

Aceştia vor discuta despre „Fenomenul corupţiei în sistemul medical”. Emisiunea şi tematicaacestea reprezintă o activitate din cadrul Proiectului „Prevenirea creşterii nivelului corupţiei în or. Cahul” care este implementat de AO AXIS cu suportul financiar al Fondului Naţiunilor Unite pentru Democraţie prin intermediul Fundaţiei Est-Europene.

Iar transmisiunea online a emisiuniloreste posibilă datorită  suportului finanaciar al "European Endowment for Democracy"

 Rămâneţi  cu noi!