Pe 8 martie, compania Orange a desfășurat un amplu eveniment cu premii grandioase pentru clienții Orange din Cahul.

Evenimentul a fost dedicat deschiderii recente a Smart Store-ului Orange din orașul Cahul și lansării special pentru cahuleni au unei oferte speciale de la Orange. Toți clienții care au ales serviciile companiei începând cu 14 ianuarie, au avut posibilitatea de a participa la tombolă și de a câștiga premii de preț printre care si un Iphone X.

„Astăzi compania Orange a făcut un cadou, un prilej de a inaugura primul Smart Store din regiune. Vreau să mulțumesc companiei Orange pentru cooperarea frumoasă din ultima perioadă, pentru proiectele pe care le-am dezvoltat împreună. Curând vom inaugura un nou teren de joacă pentru copii, creat în parteneriat cu compania Orange” ne-a declarat Nicolae Dandiș, primarul municipiului Cahul, prezent la eveniment.

Interpretul de muzică populară Igor Rusu a venit în fața cahulenilor cu un recital de muzică populară, încingând atmosfera din Piața Independenței.

Astfel, în această zi, compania Orange, pentru clienții săi a oferit în dar două hoverboard-uri, un televizor și 4 telefoane mobile, inclusiv premiul mare – un Iphone X. 

„Sunt de un an client Orange, am luat un telefon în credit, acum am conectat televiziunea și telefonia fixă. Vom continua să fim clienți fideli Orange. Internetul și televiziunea sunt foarte bune” ne-a declarat Olga, câștigătoarea unui hoverboard.

Mirabela, o altă câștigătoare a unui hoverboard, ne-a declarat: „Sunt un nou client Orange, este o rețea foarte accesibilă. Mă bucur că sunt clientă a acestei companii. De multe ori nu am norocul să câștig, dar astăzi a fost un cadou enorm pentru mine”

„Am deja 3 ani internet de la Orange, ei sunt numărul 1. Particip de câțiva ani la tombole. Speram, speram, dar anul acesta a fost cu noroc. Telefonul o să-l fac cadou. De 8 martie, vreau să felicit doamnele, domnișoarele, mămicile și bunicile, să le doresc să aibă parte de dragoste, să le iubească băieții, să le respecte, și ele pe noi să ne iubească și să ne respecte.  Să fie frumoase ca ziua aceasta de primăvara” ne-a comunicat Andrei, câștigătorul unui telefon mobil de la Orange.

Ivan este client orange de circa o lună, iar azi a câștigat un telefon mobil: „Am rămas mulțumit de serviciile companiei. Telefonul îl voi face cadou prietenii mele. Norocul este de partea mea azi. Vreau să felicit toate femeile acestui oraș, să le urez tot ce e mai bun sănătate, succes, fericire în viață”.

„Am avut mari emoții, sunt client orange de o lună de zile, nu am așteptat că o să câștig. Telefonul îl voi face cadou soției. Felicit toate doamnele cu 8 martie, le urez multă sănătate, bucurie, succes în viață și stimă de la bărbați” ne-a declarat Sorin, câștigătorul premiului mare, un telefon mobil Iphone X de la Orange.