Un tânăr de 22 de ani, originar din raionul Cahul, a decedat ieri noaptea în Chișinău, după ce a fost lovit pe trecerea de pietoni de către un automobil.

Potrivit tv8.md, în această noapte în jurul orei 1:25 dispeceratul Direcție Poliție a municipiului Chișinău a fost alertat că la intersecția bulevardului Dacia cu Decebal s-a produs un accident rutier.

La fața locului polițiștii au stabilit că automobilul de marca Toyota a tamponat două persoane pe trecerea de pietoni. Cele două traversau regulamentar strada. Este vorba de un tânăr de 22 de ani din raionul Cahul, în urma accidentului a decedat pe loc, iar minora de 17 s-a ales cu leziuni corporale. Ea a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Centrul Mamei și a Copilului pentru a i se acorda îngrijiri medicale. 

În acest context a fost pornită o cauză penală. La moment polițiștii depun toate eforturile pentru a identifica șoferul care a fugit de la fața locului. Toate circumstanțele vor fi stabilite în cadrul cauzei penale care a fost pornită pe marginea accidentului dat. Informația a fost confirmată de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

Potrivit sursei citate, din imaginile postate pe o rețea socială, putem vedea că la fața locului se afla o echipa de medici și polițiști. Potrivit comentariilor postării, cei doi ar fi traversat strada regulamentar.

Șoferul automobilului s-ar fi aflat în stare de ebrietate. După impact, acesta ar fi abandonat mașina și a fugit de la fața locului, în scurt timp acesta ar fi fost găsit.

„Șoferul beat, viteza, bancheta din spate erau cinci. După tamponare nu sa oprit, dar a fost ajuns de un șofer de TAXI care la reținut la cuza voda cu Dacia”, a scris un martor.