Mai mulţi bărbaţi originari din Republica Moldova vindeau într-o piaţă din Galaţi păsări cumpărate din supermarket pe post de găini de curte.


Păsările erau pârlite pentru mai multa credibilitate şi vopsite cu colorant alimentar galben. Mai multe persoane au fost amendate în acest caz, transmite tvrmoldova.

Poliţiştii locali au fost sesizaţi de câţiva cumpărători că nişte indivizi încearcă să îi înşele. Le spuneau că au de vânzare păsări de ţară, crescute natural, numai cu boabe de porumb. În realitate, era doar o excrocherie menită să le aducă bani rapid.

Marfa era scoasă la vânzare în apropierea pieţei Basarabiei, acolo unde cetăţenii din Republica Moldova, mai aduc, din când în când, păsări de curte.

Vânzarea cărnii în astfel de condiţii este ilegală şi periculoasă pentru consum.

Poliţiştii locali au reuşit să identifice doi dintre cei trei vânzători de găini vopsite.

Cei doi sunt clienţi vechi ai poliţiştilor. În trecut, au mai fost prinşi când vindeau cartuşe de ţigări umplute cu polistiren sau cuie.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.