Trei cetățeni ai României au fost reținuți de polițiști din Cahul pentru păstrare și consum de droguri, la data de 9 octombrie.


„Urmare a lucrului efectuat în baza informației operative parvenite, la data de 09.10.2019 a fost pornit proces contravențional pe faptul că trei cetățeni ai României păstrează și consumă în mun. Cahul substanțe narcotice” ne-a declarat Cristina Ciobanu, ofițer de presă al IP Cahul.

Suspecții au fost identificați și reținuți, iar în urma efectuării perchizițiilor corporale asupra acestora persoane au fost depistate trei pachete din polimer cu masa vegetală uscată cu miros specific de cânepă.

Aceștia sau dovedit a fi 3 cetățeni ai României cu vârste cuprinse între 24 și 37 ani.

În continuare substanțele depistate au fost remise pentru efectuarea cercetării tehnico-științifice chimice.

Ip Cahul anunță că în continuare sunt efectuate masurile necesare în vederea acumulării și realizării informației despre persoanele care consumă și comercializează substanțe stupefiante pe teritoriul raionului Cahul.

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.