Un agresor sexual originar din raionul Cahul a fost arestat de poliţia britanică, după ce a fost filmat de una dintre victimele sale.


Potrivit dailymail.co.uk, agresorul are 26 de ani şi ataca tinere în stradă, în timp ce acestea se îndreptau spre domiciliul lor din Kent. Victimele au vârstele cuprinse între 17 şi 34 de ani, transmite publika.md

Suspectul a fost condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare, fiind vinovat pentru o serie de infracțiuni sexuale. La ispășirea termenului de pedeapsă acesta va fi deportat acasă.


Potrivit kentonline.co.uktânărul are dublă cetățenie, moldovenească și română şi nu vorbeşte engleza.

Timp de 10 săptămâni acesta ataca sexual femeile care mergeau singure. Una din victime a reușit să-și scoată telefonul mobil și să-l filmeze. Înregistrarea video a făcut posibilă reținerea acestuia, poliția lansând o operațiune sub acoperire. 

A venit în Marea Britanie după ce a lucrat în Polonia și este inginer mecanic calificat.Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.