Ar fi promis 4 000 de lei oamenilor legii şi a fost denunţat la CNA

Un bărbat din raionul Taraclia a fost reţinut de ofiţerii DGT,,Sud" a CNA şi procurorii anticorupție. Acesta este cercetat penal pentru corupere activă.

Potrivit polițiștilor de patrulare care au sesizat CNA, șoferul le-ar fi promis oamenilor legii suma de 4 000 de lei pentru a nu documenta faptul conducerii mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică, lipsa permisului de conducere şi încălcarea regulilor de folosire a căștii de protecție a motocicletei.

Ca rezultat al măsurilor speciale de investigație și acțiunilor de urmărire penală, bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore, iar în privința lui urmează a fi decisă aplicarea măsurii preventive.

Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoare de până la 6 ani cu amendă în mărime de la 2000 la 4000 unități convenționale.

Precizăm că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunţarea unei decizii definitive şi irevocabile de judecată.

Oficiul sud al Procuraturii Anticorupţie conduce urmărirea penală.

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.