Accident grav în satul Baimaclia, raionul Cantemir. Un copil de zece ani a murit la spital, după ce a fost tamponat mortal de o mașină.

Tatăl acestuia este internat la Spitalul Raional din Cantemir. Șoferul care se face vinovat de producerea accidentului a fugit de la fața locului, informează jurnal.md

Accidentul s-a produs aseară, în jurul orei 20. Un copil de zece ani și tatăl său, un bărbat de 38 de ani, au fost tamponați de un automobil de model Ford Tranzit.


Copilul de zece ani și tatăl acestuia au fost transportați de urgență la spital. Din nefericire, micuțul a murit în secția de reanimare a Spitalului Raional Cantemir, iar tatăl său rămâne în continuare la spital, după ce s-a ales cu o fractură a antebrațului.

Conducătorul mijlocului de transport a părăsit locul accidentului, iar la scurt timp a fost depistat pe o stradă din localitate. Acesta este un tânăr de 20 de ani. Supus testului alcoolscopic s-a dovedit că șoferul nu consumase băuturi alcoolice.

Poliția investighează cazul.


Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.