Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Oancea au depistat şi predat autorităţilor competente un cetățean din Republica Moldova.

Pe numele acestuia era emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății, mandat emis de către autoritățile din Portugalia.

Potrivit jurnal.md, ieri, 22 august, în jurul orei 05.30, în Punctul de Trecere al Frontierei Oancea – I.T.P.F. Galați s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pentru a intra în ţară, un cetățean al Republicii Moldova, în vârstă de 34 de ani.

La controlul de frontieră, s-a constatat faptul că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile portugheze, un mandat european de arestare, din 2 aprilie 2019, întrucât acesta a săvârşit mai multe infracţiuni contra proprietății pe teritoriul Portugaliei.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J. Galați, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Sperăm că v-a plăcut știrea

Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul.

Susține echipa ziuadeazi.md

Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul.

Vă mulțumim!