Un echipaj SMURD a transportat un nou-născut de la Cahul la Chişinău, după ce a suferit arsuri de gradul II şi III pe 90% din suprafaţa corpului.

Copilul de nouă luni este dintr-o familie din localitatea Crihana Veche, raionul Cahul. Micuţul a primit arsuri după ce o cratiţă cu apă fierbinte a căzut peste el, transmite tvrmoldova.md
Echipajul SMURD Galaţi a preluat copilul din cadrul spitalului din Cahul şi l-a transportat la Chişinău. Pe parcursul zborului, copilul nu a suportat complicaţii.
Nou-născutul a fost preluat de o echipă de medici şi transportat de urgenţă la Spitalul Republican pentru Copii Emilian Coţaga pentru îngrijiri ulterioare.

Potrivit IGSU aceasta este a 14 intervenţie aero – medicală SMURD de la începutul anului 2019 pentru cetăţenii din Republica Moldova.   

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.