Un bărbat de 40 de ani a fost reținut de către un echipaj INP fiind suspectat că a condus autovehiculul în stare de ebrietate.

Reținerea a avut loc ieri, 11 februarie, în jurul orei 23:00, în centrul mun. Cahul. Din imaginile transmise redacției de către un cititor, se vede clar cum persoana în cauză avea un comportament agresiv, polițiștii fiind nevoiți să solicite ajutor de la colegii de la IP Cahul. La fața locului a mai intervenit o meșină de poliție.

Din imagini se vede cum mașina cu numere de înmatriculare străine este parcată pe trotuar, în fața unui magazin non stop din oraș, iar potrivit unor surse, bărbatul ar fi mers pe trotuar cu mașina, unde și a lăsat-o.


Escortat la Inspectoratul de Poliție Cahul, suspectul a refuzat să treacă testul cu aparatul Drager, dar și să-i fie colectate probele de sânge pentru stabilirea gradului de ebrietate, în caz că acesta se confirma.

Acum bărbatul riscă dosar penal. Cazul a fost înregistrat la IP Cahul.   

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.