Ieri, 22 august, președintele Igor Dodon a efectuat o vizită în raionul Cahul. Acesta a anunțat despre vizită pe facebook, în dimineața aceleiași zile.

Astfel, în cadrul vizitei, Igor Dodon a mers în satul Burlacu, și Cucoara,raionul Cahul unde a vizitat două cupluri longevive și o familie cu mulți copii. Este vorba despre familia Munteanu din localitatea Cucoara și familiile Baltă și Soșenco din satul Burlacu.Totodată, Președintele țări a vizitat câteva întreprinderi agricole din raion: livada de pruni a companiei ”Savitera” din satul Burlacu, depozitul frigorific al cooperativei „Burlacu Fruct” din s. Burlacu și plantațiile de viță de vie ale companiei „Terra-Vitis” din Cahul.„În cadrul întrevederii cu producătorii agricoli, am discutat cele mai stringente probleme cu care se confruntă aceștia, inclusiv: irigarea, riscurile în agricultură – ploi, grindină, înghețuri, accesul la apele subterane – inițiativă care a fost înaintată de către președintele RM parlamentului de legislatura trecută, dar n-a fost susținută, precum și insuficiența forței de muncă, piața de desfacere, colaborarea cu mediul științific, probleme ce țin de subvenționarea sectorului agricol, sistemul fiscal în agricultură, în special, achitarea TVA ș.a.” se spune pe pagina lui Igor Dodon de pe facebook.


De menționat că Igor Dodon nu s-a întâlnit, în vizita de la Cahul, cu administrația orașului și nici cu conducerea raionului.

sursa foto: https://www.facebook.com/dodon.igor

Sperăm că v-a plăcut știrea

Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul.

Susține echipa ziuadeazi.md

Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul.

Vă mulțumim!