Publică un anunț
piatasud.md

Vanțevici: Nu-i boicot. La noi oamenii iubesc pe cei asupriți

Vanțevici: Nu-i boicot. La noi oamenii iubesc pe cei asupriți

Fiind contactat de către redacție pentru a afla motivul lipsei de la ședința Consiliului municipal anunțată pentru astăzi, 6 septembrie, consilierul Vasile Vanțevici a făcut câteva declarații.

„Nu a coincis programul, doleanțele primarului cu programul meu personal. Potrivit regulamentului cu privire la funcționarea consiliului local, ședințele urmează a avea loc ca de regulă la finele fiecărei luni. Întrucât Guvernul a anunțat o săptămână de odihnă, a fost convocată o ședință la 14 august cu chestiuni care trebuiau rezolvate rapid. Primarul se afla în primărie și toate proiectele de decizii care le-a scos la examinare acum erau existente și pe 14 august. Lui nimic nu i-a încurcat de a veni, de a complecta ordinea de zi, de a soluționa probleme etc. Daca începem să ne conducem de principiile unui orgoliu bolnăvicios nu este normal”ne-a comunicat domnul Vanțevici.

Vasile Vanțevici este unul din cei 17 aleși locali care nu au participat la ședința de astăzi. Fiind rugat să comenteze cuvintele domnului primar privind un boicot din partea consilierilor acestea a menționat: „Nu-i boicot, la noi oamenii iubesc pe cei asupriți. Pentru a fi primar trebuie să ai niște cunoștințe vaste și să ai încă 3 viceprimari specializați pe direcții pentru a realiza scopurile propuse. Ori el nu-i are și elocvent este cazul cu Palatul Culturii. Tot mucegăiește, tot este inundat, tot se trece cu tăcerea. Am încercat să obținem niște informații – este închis. Nu știu pe cit e de verific: funcționarilor primăriei Cahul le este interzis de a comunica cu consilierii. Consiliul funcționează într-un regim și nu o să faci o dată la 10 zile o ședință căci aceasta valorează 13-14 mii de lei”.

Articole similare