Publică un anunț
piatasud.md

Vicepreședintele raionului Cahul: Vom achita salariile regulat. Susținem Guvernul Filip // VIDEO

Vicepreședintele raionului Cahul: Vom achita salariile regulat. Susținem Guvernul Filip // VIDEO

Sergiu Drangoi, vicepreședintele raionului Cahul care asigură interimatul funcției de președinte al raionului până la alegerea acestuia a făcut un șir de declarații după ședința de azi a CR Cahul.

„Toate instituțiile sunt asigurate până la finele anului cu sume de bani necesare pentru achitarea salariului. Toate subdiviziunile consiliului și toate instituțiile vor primi salariile regulat, așa cum prevede legea” a declarat domnul Drangoi.

Rugat să comenteze declarația făcută e consilierii raionali în susținerea Guvernului Sandu, acesta a declarat: „Este o declarație politică, nu vreau să comentez aceste declarații. Noi funcționam în regim normal, susținem Guvernul Filip și mergem înainte spre alegeri anticipate, conform Constituției  Republicii Moldova, care este legea supremă. 

Ce ține de probabilitatea de a fi modificată coaliția majoritară din Consiliul raional Cahul, vicepreședintele raionului a menționat: „Sunt absolut sigur că coaliția de guvernare va fi una funcțională până la sfârșitul acestui mandat, ne-am asumat responsabilități față de cetățeni, pe care dorim să le ducem până la bun sfârșit”.

Reamintim că azi, 12 iunie, în cadrul ședinței Consiliului raional Cahul a fost citită o declarațiesemnată de 19 consilieri raionali prin care se declară susținerea pentru Guvernul Maia Sandu. 

În Consiliul raional Cahul au fost aleși 35 de consilieri. Pe 10 iunie, o asemenea declarație a fost semnată și de către majoritate consilierilor municipali Cahul.

Articole similare