Declarațiile au fost făcute de candidatul independent la funcția de consilier municipal Cahul, în cadrul emisiunii inDIRECT electoral din 14 octombrie.


În cadrul discuțiilor, domnul Chirioglu și-a expus punctul de vedere asupra mai multor probleme cu care se confruntă orașul și modul în care vede soluționarea acestora. În special acesta a atras atenția asupra stării dezastruoase a drumurilor la periferiile orașului, dar și a propus soluții concrete.

„La Lipovanca oamenii trăiesc de mult, e glod mare. Omul s-a săturat să pună și drum, și gaz, și apa, și canalizare, și lumină. Omul e mulțumit de rămășițele din centru care sunt de a se transporta automat la periferie. La Lapaevca, raionul nou, e dezastru după ploaie. Vreau să înaintez un proiect ca automat, de scos din centru pietrișul, asfaltul (în urma reparației drumurilor n.r.), de dus automat la Lapaevca. Facem pregătirea la un sector de drum, de aici se încarcă -  altă tehnica acolo să o depoziteze, să o așeze” ne-a declarat Victor Chirioglu.

La capitolul salubrizare în oraș, domnul Chirioclu ne-a declarat: „Fiecare daca o hârtiuță am strânge, o să trăim mai bine ca în Europa, mai bine ca în Italia și Germania, va fi mai curat”.

Vedeți mai jos emisiunea integral

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.