Publică un anunț
piatasud.md

(Video) Au prezentat problemele oraşului drept adevărate atracţii turistice

sprava aparţine studenţilor din anul I, grupa Turism, care au participat în cadrul Balului Bobocilor cu un filmuleţ extravagant.

Aceştia au prezentat câteva probleme ale oraşului Cahul, precum o construcţie nefinisată în centrul oraşului, panoul de onoare al localităţi devastat sau unicul veceu public din centru drept adevărate atracţii turistice.

Tatiana Romaniuc, Viceprimarul oraşului Cahul, membru al juriului Balului Bobocilor declarat că în calitate de reprezentat al autorităţilor locale, a luat act de critica făcuta de bobocii de la „Turism”.

„Mi-a plăcut filmuleţul, mi-a plăcut idea, mi-a plăcut şi autocritica pe care aţi demonstrat-o aici, în faţa noastră şi a colegilor voştri” a menţionat doamna Romaniuc adresându-se celor prezenţi.

Filmuleţul a fost apreciat nu numai de doamna Viceprimar dar şi de toţi membrii juriului, care i-au oferit un punctaj maxim.

Solicitată de Ziuadeazi.md, Ludmila Noni, curatorul grupei Turism a declarat: „Mesajul filmului e ca si sloganul final: „Vino şi tu sa facem oraşul Cahul mai frumos!” Sunt multe probleme în oraş cu care ne-am obişnuit şi pe care nu le mai observam dar din păcate sunt observate de alţii. Astfel am vrut să atragem atenţia asupra problemelor date.

„E uşor de criticat dar e mai greu de unit ca să facem împreună ceva. E imaginea oraşului şi ne afectează pe toţi” a mai adăugat doamna Noni.

Precizăm că balul Bobocilor Universităţii de Stat „B.P. Hasdeu” a avut loc pe 7 noiembrie a.c. într-un club din oraş.

La eveniment au participat 13 echipe, primul loc fiind obţinut de grupa IT, care au fost urmaţi de studenţii de la Drept şi Turism.

Articole similare