Și în Moldova se fac filme, doar că puține. Recent, pe 3 noiembrie, a fost lansat serialul moldovenesc „Italia, Patria Noastră”.


Serialul a luat naștere aici, acasă, scenaristul promite să ne servească o porție mare de râs și voie bună, dar și să ne dea de gândit.

În serial este vorba despre cei de acasă, dar și cei din diasporă. Scenariul a fost scris de Constantin Cheianu, iar în distribuție sunt mai mulți actori îndrăgiți, printre care Mihai Țăruș Igor Caras, Irena Boclinca și Petru Oistric.

În film îi puteți revedea și pe unii eroi din emisiunea „Ora de ras de la Jurnal TV, dar și multe alte personaje noi, care intră în pielea omului simplu, de la țară.

În prezent, puteți găsi pe YouTube primele 8 episoade a serialului.

Serialul este produs de Jurnal TV cu sprijinul financiar al IREX Moldova și al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Chișinău. Filmul este difuzat în fiecare weekend, din luna noiembrie.

SURSA: diez.md

Sperăm că v-a plăcut știrea! Ziuadeazi.md este singura sursă independentă de știri din Cahul care încearcă zilnic să vă informeze despre ceea ce se întâmplă aici, la Cahul. Susține echipa ziuadeazi.md. Contribuția voastră lunara ne-ar ajuta să ne extindem și să oferim conținut informativ de calitate din și despre Cahul. Vă mulțumim!.