Magazinului pentru casă „LINIA”anunță organizarea master class-uri cu unul dintre cei mai buni bucătari – Alexandru Comerzan, Bucătar Chef al restaurantului Mia Piace, din Chișinău.

„Idea a venit o dată cu crearea noului show room de bucătării, iar datorită unor astfel de evenimente, cumpărătorii noștri vor putea vedea că chiar și la o bucătărie mică pot pregăti și servi bucatele la fel de gustos și frumos ca și într-un restaurant de elită ” ne-a declarat responsabila din cadrul Departamentului Clienți LINIA.

Master class-urile se vor desfășura în zilele de odihnă, la acestea având posibilitatea să participe toți doritorii, informația despre master class-uri va fi publicată pe site-ul linia.md.

„Casa este un izvor de inspirație pentru fiecare dintre noi, de aceea, LINIA oferă soluții de design accesibile, care ajută fiecărepersoană să-și facă viața de zi cu zi în casa lor mult mai bună. Vizitatorii noștri vor putea beneficia și de sfaturi practice de la bucătar” a mai adăugat sursa citată.

De asemenea, vizitatorii magazinului LINIA pot servi un ceai sau o cafea în zona de odihnă de la primul etaj, vedea cataloagele LINIA , dar și face poze cu mobilierul cel mai îndrăgit.