Publică un anunț
piatasud.md

(Video) Locuitorii raionului Cahul fac cunoştinţă cu poliţiştii săi

Poliţiştii de sector, au mers din casă în casă pentru a face cunoştinţă cu cetăţenii. Aceştia au împărţit pliante şi au lăsat datele sale de contact pentru a putea fi apelaţi în caz de necesitate.

Unul dintre aceştia este locotenentul Victor Zglavoci, Şef de post în cadrul Inspectoratului de Poliţie Cahul, care a mers prin satul Colibaşi, raionul Cahul pentru a comunica cu locuitorii localităţii.

 „Am petrecut discuţii la locurile de muncă în perioada 15 – 16 noiembrie pentru ca cetăţenii din localitate şi din alte localităţi să cunoască cum să găsească poliţistul şi să apeleze în caz de necesitate” ne-a declarat domnul Victor Zglavoci. 

Ion Dolganiiuc, primarul satului Colibaşi, raionul Cahul a declarat pentru ziuadeazi.md: „Este o companie binevenită, mai ales când la nivel de ţară sunt atâtea reforme. Campania trebuie să îşi atingă scopul pentru că este în binele cetăţeanului, a localităţii. Este nevoie în activitatea sa poliţistul de sector să cunoască oamenii şi să fie cunoscut pentru a preveni acele infracţiuni care se fac. 

Cetăţenii, cu care în această zi a discutat şeful de Post au menţionat că prezenta poliţiştilor asigură liniştea în localitate şi în caz de necesitate sunt gată să îl ajute.

Ghenadie Cîrjău, maior de poliţie,  Şef Secţie Securitate Publica în cadrul IP Cahul ne-a vorbit despre Campanie şi scopurile acesteia. 

„In Compania dată au fost antrenaţi 35 de poliţişti, Şefi de post şi Poliţişti de sector din cadrul IP Cahul.  Aceasta va antrena societatea în contracararea şi combaterea criminalităţii din sectoarele respective. 

Datele de contact ale tuturor poliţiştilor de sector din raionul Cahul sunt accesibile şi online, iar cetăţenii sunt îndemnaţi, la necesitate, să apeleze la aceştia.

Campania de informare „Cunoaşte poliţistul tău” este desfăşurată de către Ministerul Afacerilor Interne pe perioada 2013 – 2015.

Articole similare