Procurorul Vitalie Ciudin, adjunct al procurorului Procuraturii Anticorupţie, şef al Serviciului Sud, este numit în funcția de Procuror-șef interimar al Procuraturii raionului Cahul

Ordinul de numire în funcție a fost semnat ieri, 7 august de Procurorul General Interimar, Dumitru Robu, și intră în vigoare din data de 8 august.

Vitalie Ciudin va exercita interimatul funcției de Procuror Șef al procuraturii raionului Cahul până la suplinirea funcției date prin concurs.

Potrivit magistrat.md, Vitalie Ciudin prin Ordinul Procurorului General nr. 353-p din 10 aprilie 2014, a fost numit în funcție de Procuror-adjunct al Procurorului Anticorupție, Șef al Serviciului Sud.

În anul 2018-2019 acesta a cumulat activitatea de procuror cu activitatea didactică în anul universitar 2018-2019 la Catedra de Drept a Facultății de Drept și Administrație Publică din cadrul Universității de Stat ”B.P.Hașdeu” din Cahul.

Potrivit aceluiași site, împotriva lui Vitalie Ciudin, pe parcursul activității sale, nu au fost inițiate proceduri disciplinare.

foto: arhiva, martie 2014