Publică un anunț
piatasud.md

Președintele raionului Cahul- eliberat din arest la domiciliu. Urmează să revină la muncă

Președintele raionului Cahul- eliberat din arest la domiciliu. Urmează să revină la muncă

Astăzi a avut loc ședința de judecată în cadrul căreia urma să fie stabilită măsura preventivă  pentru Președintele raionului Cahul.

Marcel Cenușa a fost eliberat de instanța de judecată din arest la domiciliu sub supraveghere judiciară pentru 60 de zile.  Anunțul a fost făcut de deputatul Vasile Bolea pe pagina sa de Facebook acum 30 de minute. 

Arestul Președintelui raionului Cahul a fost contestat activ de colegii din Partidul Socialiștilor, care au organizat mai multe acțiuni de protest în Cahul.  

În situația când Consiliul raional Cahul nu a răspuns încă solicitării procurorilor de a-l suspenda pe Președintele raionului din funcție, acesta ar urma să revină la muncă. 

Amintim că pe 4 aprilie, Președintele raionului Cahul, alții funcționari publici și administratori de întreprinderi au fost arestați de CNA și procurori, pe un dosar de corupție. 

În situația creată, din 19 aprilie, atribuțiile Președintelui raionului Cahul au fost îndeplinite de Vicepreședinta raionului – Valentina Șevcenco.

Articole similare