Publică un anunț
piatasud.md

Președintele răspunde: Să-mi vorbești tu despre demnitate, acel care servește niște regimuri ostile statului?

Președintele răspunde: Să-mi vorbești tu despre demnitate, acel care servește niște regimuri ostile statului?

Marcel Cenușa, Președintele raionului Cahul, vine cu replică colegului său Rosian Vasiloi, ex-Șef al Poliției de Frontieră, la afirmațiile acestuia că „demnitatea nu se vinde, cât de mare și voluminos nu ar fi „kuliokul”.

Replica este însoțită de un link la o știre din iulie 2019, în care Rosian Vasiloi este prezentat drept „absolvent al școlii de agenți KGB care a fost numit în funcția de Șef al Poliției de Frontieră”.

„Atunci, când au apărut aceste informații, am fost unul din cei puțini, care i-am luat apărarea… Cu mare regret înțeleg, ca acest „ex-coleg” nu o merita. Am făcut-o din etică corporativă, înțelegând, că poate sunt „наездурь”. Iată, că lucrurile se limpezesc. Situația este mult mai gravă! 

Să-mi vorbești tu despre demnitate, acel care servește niște regimuri ostile statului: Ești pasibil de pedeapsă penală, dle. ofițer… Este poziția mea și a multor grăniceri, care te-au cunoscut… Vreau să te întreb, colegii din Rusia cunosc unde ai degradat?” se spune în replica lui Marcel Cenușa. 

CITEȘTE ȘI: Fostul Șef al Poliției de Frontieră către Președintele r. Cahul: Demnitatea nu se vinde, cât de mare și voluminos nu ar fi „kuliokul”

CITEȘTE  ȘI: Marcel Cenușa: Sandu vrea să distrugă mai bine de 2/3 din raioane

Articole similare