Publică un anunț
piatasud.md

Primăria Cahul a achiziționat componente pentru terenuri de joacă la peste 400 mii lei

Primăria Cahul a achiziționat componente pentru terenuri de joacă la peste 400 mii lei

La data de 21 iulie a fost publicat anunțul de organizare a Cererii Ofertelor de Preșuri de achiziționare a echipamentelor pentru terenuri de joacă. 

Valoarea estimativă a achiziției, fără TVA, constituia puțin peste 400 mii lei. Termenul de depunere a ofertelor era indicat 30 iulie 2020. 

Ce presupune achiziția

Primăria mun. Cahul a anunțat achiziționarea unui șir de echipament pentru terenurile de joacă pentru copii.  Echipamentele includ: 6 carusele; 7 leagăne;  8 balansoare; 2 complexe mici pentru joacă, 2 complexe mari pentru joacă; un tobogan; 3 echipamente workout; 6 console de baschet; 3 bare de tracțiune și 11 m2 de covor de protecție din cauciuc. 

 Echipamentele pentru terenurile de joacă urmau să asigure implementarea proiectelor depuse de cetățenii mun Cahul în cadrul programului de Bugetare Participativă.     

Ofertele și câștigătorul

Pentru această achiziție, a fost depusă doar o ofertă de preț, de către Damicom SRL. Suma totală a ofertei constituie 381 480,83 lei.    

De menționat că pe site-ul achizitii.md cât și pe mtender.gov.md această procedură de achiziții nu este declarată finisată, iar de facto câștigătorul nu a fost anunțat. 

Totodată, analizând informațiile publice de pe tender.gov.md, găsim că contractul cu Damicon SRL a fost semnat la data de 10 august 2020 cu valoarea totală, cu TVA, de 421.398,59 lei.  

Profilul firmei Câștigătoare

Damicom SRL a fost înregistrată în anul 2001, în municipiul Chișinău. Conducător și proprietar majoritar este Munteanu Ilie. Genurile de activitate a întreprinderii sunt Fabricarea tractoarelor agricole; Fabricarea altor mașini agricole; întreţinerea şi repararea autovehiculelor; comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente utilizate în industrie, comerţ şi transporturi; comerţul cu ridicata al mașinilor agricole, echipamentului şi furniturilor, inclusiv tractoare; Alte tipuri de comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate. 

Pe parcursul anului în curs, întreprinderea a aînregistrat mai multe contracte cu statul, inclusiv de furnizare a echipamentelor pentru terenurile de joacă

Articolul este realizat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Creșterea gradului de transparență a Primăriei și a Consiliul municipal Cahul” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articole similare