Publică un anunț
piatasud.md

Primarul de Cahul: Vă îndemn să participați cu toții la referendum pentru că va fi un vot decisiv

Primarul de Cahul: Vă îndemn să participați cu toții la referendum pentru că va fi un vot decisiv

Nicolae Dandiș, Primarul mun. Cahul s-a adresat sutelor de cahuleni veniți aseară în Piața Independenței pentru a serba Ziua Europei. 

În mesajul său, Edilul a menționat că municipiul Cahul are cei mai buni indicatori pe țară în multe domenii, dar lucrurile frumoase care s-au făcut în ultimii ani în localitate au fost posibile suportului oferit de Uniunea Europeană.

„Suportul Uniunii Europene pentru Cahul este imens. Ziua Europei nu înseamnă a serba pentru cineva care este departe, Cahul este și va rămâne aici, pe harta. Vreau să mulțumesc în special României, Germaniei,  Uniunii Europene, altor state care finanțează proiecte de infrastructură în localitate noastră. Acești bani sunt granturi,  sunt contribuția cetățenilor europeni pentru bunăstarea cahulenilor. 

Totodată, Nicolae Dandiș s-a referit și la referendumul constituțional care ar urma să aibă loc în toamna anului 2024. 

„Vă îndemn să participați cu toții la acest referendum pentru că va fi un vot decisiv. Îndemnul mau este sa participăm și să înțelegem că trebuie să susținem acest vector de integrare europeană. Nu este un partid, nu este un om, este vorba de bunăstare. Vor fi la Cahul condiții poate chiar mai bune. Este important ca noi să avem un rol de a face lucrurile mai bune în Europa” a declarat Primarul mun. Cahul. 

Acesta a menționat pe 9 iunie sunt alegerile în Parlamentul European și a îndemnat cetățenii să meargă la vot: „să votați pe cei care vor fi în Parlamentul European, să avem oamenii noștri care vor schimba cursul în direcția în care ne trebuie nouă”.

Menționăm că pe 9 mai, de Ziua Europei, în Piața Independenței a avut loc un concert susținut de Irina Rimeș, organizat de Primăria municipiului Cahul. 

Articole similare