Publică un anunț
piatasud.md

Primarul mun. Cahul comunică despre actualitatea lucrărilor de construcție a rețelelor de canalizare pe Lotul nr.1 | VIDEO

Primarul mun. Cahul comunică despre actualitatea lucrărilor de construcție a rețelelor de canalizare pe Lotul nr.1 | VIDEO

Primarul municipiului Cahul, Nicoale Dandiș, a vorbit într-un video postat pe rețele de socializare, despre cum se desfășoară unul dintre cele mai mari proiecte a municipiului Cahul. Acesta cuprinde peste 30 de km de rețea magistrală și va permite conectarea a aproximativ 2000 de gospodării la sistemul centralizat.

Primarul menționează faptul că lucrările executate de SRL Polimer Gaz Conducte & Casrep, se desfășoară conform graficului stabilit, cu 85% din rețea deja finalizată. Echipele de proiect comunică zilnic cu locuitorii pentru a-i informa cu privire la locațiile racordurilor, restabilirea suprafețelor afectate de excavare și alte aspecte relevante.

Pe această cale, primarul îndeamnă toți cetățenii, ca după ce va fi dat în exploatare fiecare sector, pe rețelele ce au fost deja construite, să meargă cu cerere către S.A. Apă-Canal Cahul, care urmează să stabilească condițiile, punctul de racordare și respectiv să devină cetățeni care vor beneficia de acest serviciu.

Totodată, Nicolae Dandiș aduce mulțumiri Guvernului Republicii Federale Germania prin intermediul Băncii Germane de Dezvoltare KfW și a Uniunii Europene, care sunt parteneri și contribuie financiar la realizarea acestui proiect.

Articole similare