Publică un anunț
piatasud.md

Primarul mun. Cahul declară susținerea sa pentru independentul Ion Groza

Primarul mun. Cahul declară susținerea sa pentru independentul Ion Groza

Nicolae Dandiș, primarul mun. Cahul a publicat în numărul de astăzi a ziarului Cahul Expres un mesaj de susținere a candidaturii candidatului independent Ion Groza la alegerile de duminică.

În mesajul Edilului se spune: „În contextul acestui moment important pentru țară – alegerile parlamentare am fost mai puțin implicat în acest proces electoral, deși trebuie să recunosc și din cauza lipsei de conținut a discuției publice la acest subiect. Nu am văzut discuții reale și competente care ar fi de nivelul competențelor și atribuțiilor parlamentului, care sunt necesare pentru întreaga populației a țării, văzând mai degrabă din partea mai multor candidați, declarații populiste sau care țin de competența autorităților locale”.

„Fără a detalia cu multe argumente, plecând de la interesul țării, raionului și municipiului Cahul, și ținând cont de faptul cu cine voi putea lucra mai bine după alegeri pentru comunitatea noastră, decizia mea și îndemnul către dumneavoastră este de a-l susține pe candidatul independent Ion Groza. Semnat Nicolae Dandiș, Primarul municipiului Cahul” se spune în mesaj. 

Precizăm că mesajul apărut în ziar a fost, în conformitate cu legea, achitat din fondul electoral al candidatului independent Ion Groza (în colțul drept de jos pe poză). 

Reamintim că marți, 19 februarie 2019, din cursa electorală, în favoarea unui candidat proeuropean, s-a retras candidatul Partidului Democrat Oleg Creciun.

Articole similare