Publică un anunț
piatasud.md

Primarul satului Vadul lui Isac: „Sperăm că strugurii de masă să fie comercializaţi la un preţ convenabil”

Primarul satului Vadul lui Isac: „Sperăm că strugurii de masă să fie comercializaţi la un preţ convenabil”

Ion Iorga, Primarul satului Vadul lui Isac, în cadrul „Zilei Naţionale a Vinului” a vorbit, pentru ziuadeazi.md despre roada de struguri din anul aceasta.

„Cu strugurii stăm bine, cu realizarea mai rău. Totuşi s-a vândut o cantitate mică de struguri de masă, a început să se exporte strugurii în ţările baltice, avem promisiuni că o să revină cumpărătorii .Sperăm că strugurii de masă să fie comercializaţi la un preţ convenabil” a menţionat domnul Iorga.

Delegaţiile care au vizitat standul expus de Primăria vadul lui Isac la festival, potrivit Edilului, au apreciat  vinul de casă fabricat din struguri strugurii pentru aroma şi gustul foarte plăcut. 

Cât ţine de atracţiile turistice din localitate, domnul Primar ne-a declarat: „Satul Vadul lui Isac este amplasat în preajma Valului lui Traian care este un obiect de atracţie turistică. Avem promisiuni că o să fie restabilită zona umedă Balta Manta, o parte din aceasta este situată pe moşia satului Vadul lui Isac”.

„Ziua Naţională a Vinului”, la Cahul, s-a desfăşurat pe 6 octombrie 2013. La aceasta au participat producători de produse vinicole din raion şi administraţiile publice locale care au expus producţia sa şi au prezentat publicului bucatele tradiţionale moldoveneşti.  

Articole similare