Publică un anunț
piatasud.md

Proaspeții Cetățeni de Onoare a municipiului Cahul și-au primit titlurile // VIDEO

Proaspeții Cetățeni de Onoare a municipiului Cahul și-au primit titlurile // VIDEO

Pe 1 februarie, în cadrul unei ceremonii solemne, au fost înmânate certificatele care atestă conferirea titlului de cetățeni de onoare pentru 5 personalități din domeniul culturii. 

Gheorghe Mustea, Artist al Poporului R. Moldova, membru al Consiliului artistic al Filarmonicii municipale Cahul, Rusnac Constantin, Artist al Poporului R. Moldova, membru al Consiliului artistic al Filarmonicii municipale Cahul, Svetlana Bivol, maestru în arte, Președinta Uniunii Muzicienilor din R. Moldova, membru al Consiliului artistic al Filarmonicii municipale Cahul, Moraru – Vasilcău Natalia, maestru în artă, producător de emisiuni TV, membru al Consiliului artistic al Filarmonicii municipale Cahul au primit distincțiile din partea primarului municipiului Cahul.

La eveniment au fost prezenți consilieri raionali, reprezentanți ai mediului academic, societății civile,  structurilor de forță și câțiva antreprenori. 

Eugen Doga, nu a putut participa la eveniment din motive de sănătate, iar frății Vasile și Vitalie Advahov nu sunt la moment în țară. 

Precizăm că la finele anului trecut, consiliul municipal a conferit titlul de Cetățean de Onoare a municipiului Cahul pentru 7 personalități cu renume în cultura națională. 

CITEȘTE ȘI: Am mai putea avea 7 cetățeni de onoare a orașului, 5 din ei nu sunt din Cahul

Reamintim că anul trecut municipiul cahul a devenit Capitala Cultural-Creativă a țării, beneficiind de un grant în valoare de 300 mii euro din partea Uniunii Europene. 

CITEȘTE ȘI: Cahul – Capitala Cultural-Creativă a țării. Cum vor fi cheltuiți 300 mii euro bani europeni

Articole similare