Publică un anunț
piatasud.md

Producătorul de ouă de găină din Taraclia retrage produsele din comerț. Află motivul

Producătorul de ouă de găină din Taraclia retrage produsele din comerț. Află motivul

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) anunță că producătorul „Aviton Agro”, din raionul Taraclia, a inițiat procedura de retragere din rețeaua de comerț și rechemare de la clienți a ouălor pentru consum. Se întâmplă din cauza suspiciune de contaminare cu Salmonella Enteritidis.

Motivul rechemării:  Nerespectarea cerințelor sanitar-veterinare privind marcarea și plasarea pe piaţă a ouălor, obţinute de la găini ouătoare pozitive la Salmonella (S.Enteritidis).

Denumire produs: Ouă pentru consum.

Codul producătorului:  3MD TR 027.

Producător/origine:  SRL „Aviton Agro”, r. Taraclia s. Valea Perjei.

Persoanele care au achiziționat ouă de la producătorul dat sunt rugate să se abțină de a le consuma și sunt în drept să le returneze magazinului de unde au fost procurate. Acestea vor trebui însă să prezinte bonul fiscal.

Potrivit legii, operatorii care comercializează produse neconforme sunt responsabili de retragerea acestora de pe piață și cooperează cu Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor privind acțiunile întreprinse pentru evitarea sau reducerea riscurilor prezentate de un produs alimentar introdus pe piață.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta administrația SRL „Aviton Agro” la nr. de telefon +373 029 147 895. 

Articole similare