Publică un anunț
piatasud.md

PTF Giurgiulești: Un șofer a rămas fără remorca microbuzului din cauza greșelilor în acte

PTF Giurgiulești: Un șofer a rămas fără remorca microbuzului din cauza greșelilor în acte

În punctul de trecere a frontierei Giurgiulești-Galați, polițiștii de frontieră au depistat nereguli în actele pentru o remorcă, înmatriculată în Germania. Până la elucidarea circumstanțelor și luarea unei decizii, remorca a fost indisponibilizată la frontieră.

Astfel, pentru formalitățile de control, pe pista de intrare în țară s-a apropiat un microbuz de model VW Crafter, cu numerele de înmatriculare moldovenești, având atașat remorca în cauză, înmatriculată în Germania. La volanul microbuzului se afla un bărbat de 35 de ani, posesor al dublei cetățenii (MDA/BGR).

În cadrul verificării documentelor prezentate, dar și a examinării fizice a remorcii, polițiștilor de frontieră le-a părut suspect numărul de pe şasiul remorcii, fiind luată decizia de a extinde cercetările. Ca urmare, a fost stabilit că numărul din certificatul de înmatriculare nu coincide cu cel de pe șasiu.

La cele depistate, bărbatul a rămas surprins și a justificat prin faptul că nu ar fi verificat documentele, după ce le-ar fi perfectat legal la autoritățile germane. 

Cercetările pe caz continuă.

Articole similare