Publică un anunț
piatasud.md

PulsMedia: Polițist din cadrul IP Cahul, încătușat de mascați și INI pentru că ar fi protejat un traficant de droguri

PulsMedia: Polițist din cadrul IP Cahul, încătușat de mascați și INI pentru că ar fi protejat un traficant de droguri

Un angajat al Inspectoratului de Poliție Cahul a fost reținut de ofițerii antidrog din cadrul INi, cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger”, după ce ar fi fost denunțat de un traficant de droguri despre cum acesta i-ar fi oferit protecție, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor apropiate anchetei, este vorba despre un ofițer de investigații  care a fost încătușat de ofițerii INI și mascați în dimineața zilei de luni, 17 Iunie curent, în curtea IP Cahul, când venise la muncă. 

După ce au fost efectuate percheziții în automobilul polițistului, în birou, dar și la domiciliu, bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta a fost prezenta ieri, 19 iunie, în fața instanței de judecată, iar magistrații au eliberat un mandat de arest pe numele acestuia pentru 30 de zile.

Sursele noastre susțin că anterior, ofițerii andidrog din cadrul INI ar fi reținut un traficant de droguri, care în cadrul audierilor ar fi declarat că polițistul de la Cahul i-ar oferi protectorat. 

De altă parte, alte surse neoficiale, dar tot din cadrul sistemului polițienesc, susțin că de fapt traficantul de droguri ar fi fost informatorul polițistului reținut, iar opreațiunea de reținere a polițistului ar fi de fapt o înscenare.

Totodată, omul legii nu și-ar fi recunoscut vina, iar în timp ce se afla în custodia statului pentru 72 de ore, dânsul ar fi depus prin intermediul avocatului o cerere de concediu pentru îngrijirea copilului.

În acest caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează să fie stabilite toate circumstanțele.

Articole similare