Publică un anunț
piatasud.md

Rămas fără mașină în valoare de 1,2 mln lei, după ce s-a depistat contrafacerea datelor de identificare / VIDEO

Rămas fără mașină în valoare de 1,2 mln lei, după ce s-a depistat contrafacerea datelor de identificare / VIDEO

Un alt autoturism de lux, valoarea căruia depășește un milion și 200 mii de lei, a fost identificat de către polițiștii de frontieră cu elementele de identificare falsificate. În data de 4 februarie curent ofițerii de investigații ai Poliției de Frontieră au stabilit locaţia autoturismului și au intervenit pentru indisponibilizarea acestuia.

Astfel, automobilul de model Mercedes-Benz GLE Coupe,  fabricat în 2018, a devenit subiectul unei anchete penale, după ce au existat suspiciuni referitor la veridicitatea elementelor de identificare.  Conform informaţiilor obţinute de către angajaţii Poliţiei de Frontieră, mijlocul de transport ar avea contrafăcute datele agregatelor (codul Vin, numărul motorului).

Proprietarul autoturismului a declarat că l-a procurat pe teritoriul Republicii Moldova.  În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Autoturismul, în valoare de aproximativ 1.200.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul central al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră până la încheierea cercetărilor și luării unei decizii în acest sens.

Dacă va fi demonstrat uzul de fals, documentarea cazului se va realiza in conformitate cu art.276 Cod Penal al R.Moldova

Articole similare