Publică un anunț
piatasud.md

Reacția CNAM după ce un angajat al AT Sud a fost reținut

Reacția CNAM după ce un angajat al AT Sud a fost reținut

Ieri, 23 noiembrie, Ofițerii Direcției Generale Sud a CNA și procurorii oficiului Sud al Procuraturii Anticorupție au pornit o cauză penală pe faptul abuzului de serviciu săvârșită de o juristă a Agenției teritoriale Sud a Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM).

Vedeți mai jos reacția conducerii CNAM:

Conducerea Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM) nu tolerează fenomenul corupției și condamnă orice formă de încălcare a drepturilor populației cu referire la asigurarea obligatorie de asistență medicală.

Totodată, CNAM asigură că se vor întreprinde toate măsurile necesare de eliminare în totalitate a precondițiilor și oricăror acțiuni sau tentative de comportament corupțional, cât și îşi reiterează angajamentul de promovare a integrității în rândul angajaților.

Conducerea CNAM este deschisă spre conlucrare cu organele de drept în scopul elucidării tuturor circumstanțelor acestui caz.

Reacția CNAM vine ca urmare a reținerii miercuri, 23 noiembrie, de către angajații Centrului Național Anticorupție și Procuraturii Anticorupție a unui angajat al Agenției teritoriale SUD a CNAM.

Citește și O juristă a Agenției teritoriale Sud CNAM și soțul ei avocat, bănuiți de însușirea a peste 100 000 de lei din bugetul CNAM

Articole similare