Publică un anunț
piatasud.md

REDUCEREA CONSUMULUI DE ENERGIE ȘI APĂ ȘI PRODUCEREA MAI PURĂ: Cum pot beneficia ÎMM-urile din Cahul de sprijinul UE

REDUCEREA CONSUMULUI DE ENERGIE ȘI APĂ ȘI PRODUCEREA MAI PURĂ: Cum pot beneficia ÎMM-urile din Cahul de sprijinul UE

Pe 19 iulie va avea loc un eveniment online unde antreprenorii din domeniul producerii vor avea posibilitatea de a se documenta privind posibilitățile Programului Uniunii Europene pentru Mediu (EU4Environment).

Evenimentul de prezentare a Clubului RECP Cahul este programat pentru 19 iulie 2022 (14:00-15:15, ora Chișinăului). Evenimentul va fi organizat pe platforma Zoom, limbile de lucru fiind româna si rusa. 

Pentru a participa la eveniment, participanții interesați trebuie să se înregistreze în prealabil. Pentru a vă înscrie, vă rugăm completați acest formular.

Rețeaua de Cluburi pentru Eficientizarea Resurselor și Producerea mai Pură (RECP) este parte integrantă a componentei de Economie Circulară și Noi Oportunități de Creștere, care este implementată de UNIDO în cadrul Programului regional al Uniunii Europene pentru Mediu (EU4Environment).

Totodată, în cadrul atelierului va fi:

  • Demonstrarea beneficiilor implementării metodologiei RECP pentru întreprinderile producătoare
  • Informarea publicului cu privire la principiile de lucru și avantajele Clubului RECP din Cahul
  • Informarea publicului cu privire la condițiile de participare la Clubul RECP din Cahul 

Programul EU4Environment ajută țările din Parteneriatul Estic al Uniunii Europene să-și păstreze capitalul lor natural și să sporească bunăstarea ecologică a oamenilor prin sprijinirea acțiunilor în domeniul mediului, prin demonstrarea și crearea de oportunități pentru o creștere mai ecologică și instituirea mecanismelor pentru o gestionare mai bună a riscurilor și a impactului asupra mediului.

EU4Environment este finanțat de UE și implementat de un consorțiu de parteneri internaționali, inclusiv Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE), Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială (UNIDO), Organizația Națiunilor Unite pentru Mediu (UNEP), Comisia Economică a Națiunilor Unite pentru Europa (UNECE) și Banca Mondială, cu un buget de 20 milioane de Euro.

Articole similare