Publică un anunț
piatasud.md

Reglări de conturi într-o stație PECO, la Cahul. Doi tineri cu motocicleta, urmăriți cu Mercedes-uri, bătuți și jefuiți

Reglări de conturi într-o stație PECO, la Cahul. Doi tineri cu motocicleta, urmăriți cu Mercedes-uri, bătuți și jefuiți

Doi tineri au fost bătuți și jefuiți de către alte persoane, care au urmărit motocicleta cu două automobile, după ce între ei s-a iscat un conflict, în noaptea de duminică spre luni, la o stație PECO din localitatea Colibași, din raionul Cahul, transmite deschide.md.

Este vorba despre doi tineri de 28 și 31 de ani, din localitatea Brînza, Cahul, care în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 03:00, după ce au făcut exces de băuturi alcoolice, i-ar fi numit cu cuvinte necenzurate pe alți tineri care se aflau la o terasă, ulterior între aceștia s-a iscat un conflict care a degenerat într-o bătaie.

Unul dintre tinerii de la terasă, în vârstă de 31 de ani, condamnat în 2020 pentru huliganism, s-a apropiat de cei doi tineri băuți și i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în regiunea feței celui de 28 de ani.

Speriați, cei doi petrecăreți, au urcat pe motocicletă și s-au deplasat spre casă. Cinci dintre  cei care se aflau terasă au urcat într-un automobil de marca Mercedes și au pornit după ei.

Aceștia au acostat motocicleta la o distanță de aproximativ de 2 km de la stația PECO și l-au luat la pumni din nou pe tânărul de 28 de ani pe care l-au deposedat de un Iphone 12 și portmoneul în care ar fi avut 50 de euro După care au dat bir cu fugiții într-o direcție necunosută.

La scurt timp după incident, pe cei doi tineri i-a ajuns din urmă un alt Mercedes în care se aflau alți indivizi de la terasă și care l-au luat la pumni pe cel de-al doilea tânăr de 31 de ani, iar după ce l-au deposedat de telefonul de model Huawei, s-au făcut nevăzuți.

Cele două victime au sesizat poliția despre acest caz, iar angajații IP Cahul au interprins mai multe măsuri, în urma cărora au reținut pentru 72 de ore 7 persoane cu vârste cuprinse între 18 și 31 de ani, inclusiv șoferii celor două automobile de marca Mercedes, iar automobilele au fost ridicate și transportate la parcarea specială.

Articole similare