Publică un anunț
piatasud.md

Renato Usatîi îi cere lui Rența să depună mandatul de Consilier raional Cahul. Rența: Ar fi o sărbătoare pentru socialiștii din Cahul

Renato Usatîi îi cere lui Rența să depună mandatul de Consilier raional Cahul. Rența: Ar fi o sărbătoare pentru socialiștii din Cahul

Președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, cere liderului formațiunii din raionul Cahul, Sergiu Rența, să-și de-a demisia.

Asta după ce politicianul a prezentat dovezi pe rețelele sociale că s-a vaccinat împotriva virusului COVID-19, iar apoi a șters postarea de pe pagina sa de Facebook, menționând că s-a vaccinat peste Prut.

„Eu îi retrag mandatul de partid și îl rog să-și de-a demisia din funcția de consilier. Așa ceva nu se poate. Sergiu Rența, ai pașaport românesc, tu puteai să te duci în România și să te vaccinezi, dar să nu spui că te-ai imunizat și să ștergi postarea”, a spus Renato Usatîi.

Solicitat telefonic, Sergiu Rența ne-a declarat că despre acest subiect va veni cu comentarii un pic mai târziu, iar ce ține de mandatul de Consilier raional Cahul, acesta nu il va depune.

„Acum nu pot comenta ceea ce a declarat președintele partidului. În scurt timp voi veni cu o reacție oficială. Una e cert, depunerea mandatului meu de Consilier raional Cahul ar fi o sărbătoare pentru consilierii socialiști, și nu numai. Nu sunt unicul consilier vaccinat, se zvonește că mai tot Consiliul raional Cahul a stat la ușa centrului pentru a se vaccina,” ne-a declarat Sergiu Rența.

Precizăm că Sergiu Rența a publicat pe pagina sa de facebook un certificat care atestă că s-a vaccinat împotriva COVID-19. Ulterior a declarat că s-ar fi vaccinat în România, cu toate că certificatul de vaccinare este scris și în limba rusă.

Articole similare