Publică un anunț
piatasud.md

Reprezentanții societății civile din Cahul și-au perfecționat cunoștințele privind achizițiile publice și monitorizarea acestora

Reprezentanții societății civile din Cahul și-au perfecționat cunoștințele privind achizițiile publice și monitorizarea acestora

Timp de 2 zile, circa 13 membrii ai societății civile din raionul Cahul și-au perfecționat cunoștințele în domeniul monitorizării achizițiilor publice. 

Instruirea a fost livrată de Ala Revenco – expert în achiziţii şi Calcev Nicolae- responsabil tehnic. Pe lângă informarea depsre partea legală a procesului de achiziții publice, Nicolae Calcev, inginer cu o bogată experiență în construcții a prezentat metode de analiză a caietelor de sarcini și monitorizare efectivă a lucrărilor de construcții. 

Instruirea face parte din cadrul proiectului „Achiziții publice transparente”, implementat de A.O. Centrul CONTACT-Cahul și vine să asigure concoslidarea capacităților pentru grupul de monitorizarea cetățenească format pentru a monitoriza achizițiile publice ale primăriei mun. Cahul și a Consiliului raional Cahul. 

Acest material este un produs al proiectului „Achiziții publice transparente”, desfășurat de A.O. Centrul CONTACT-Cahul, în calitate de beneficiar de sub-grant al proiectului  „Consolidarea integrității în achizițiile publice”. Proiectul este implementat de către Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul”, în parteneriat cu Fondul de Parteneriat pentru Transparență (SUA). Proiectul urmărește susținerea reformelor în domeniul achizițiilor publice în Moldova, care vor spori transparența și corectitudinea achizițiilor publice prin abilitarea cetățenilor de a responsabiliza instituțiile relevante.

Opiniile exprimate în cadrul proiectului și responsabilitatea pentru conținutul acestui produs aparțin autorilor proiectului și nu reflectă neapărat opinia IDIS „Viitorul” și a donatorului.

Articole similare