Publică un anunț
piatasud.md

Responsabilitate socială. S.A. Modernus anunţă anul 2016 – „Anul Familiei”

Responsabilitate socială. S.A. Modernus anunţă anul 2016 – „Anul Familiei”

Anunţul a fost făcut de directorul întreprinderii, Dna. Liubovi Gangan, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Familia stă la baza formării societății noastre. Nu societatea creează familia, ci familia creează societatea. Familia face din om personalitate, îl educă, inspiră dragostea față de țară, stima față de cel mare și grijă față de cei mai mici, dragoste față de natură și oraș” a declarat doamna Gangan.

Totodată, doamna Gangan a menţionat că dacă copilul crește în lipsa de mamă sau tată, acestuia  i se pot insufla valori morale și culturale incorecte şi atunci el singur poate distruge lumea în care trăiește. 

„Eu consider că părinții care sunt plecaţi peste hotare la muncă , nu acordă destulă atenție educației, iar copiii cresc în lipsă de dragoste și grijă. Acestea sunt  probleme și a orașului nostru. În business este la fel ca în familie, pentru a primi – dăruiește. De aceea, în colectivul nostru am decis ca 2016 să-l anunțăm „Anul Familiei”, cu sloganul „Familia este TOTUL” a punctat directorul S.A. Modernus.

Astfel, pe parcursul anului agentul economic va organiza şi susţine un şir de activităţi menite să promoveze valorile familiei dar şi să susţină familiile nou formate din oraş dar şi copii care vor apărea pe lume în anul următor.

La conferinţa de presă  a participat şi şefa Oficiului Stare Civila Cahul, doamna Maria Micinschi, oficiul fiind direct implicat în acest proiect social.

„Iniţiativa are menirea de a acorda un bonus, o facilitate, pentru cei care formează o familie şi la care se naşte un copil. La început de cale, orice familie are nevoie de o susţinere, de un suport financiar. Noi salutăm această iniţiativă” a declarat Maria Micinschi, şefa Oficiului Stare civilă Cahul . 

Pe parcursul anului, angajaţii Oficiului Stare Civila vor oferi familiilor nou formate, pe lângă certificatul de căsătorie şi un certificat de reducere oferit de S.A. Modernus. Acelaşi certificat va fi oferit o data cu certificatul de naştere a copilului.

S.A. Modernus a fost înfiinţată în anul 1994, susţinând pe parcursul anilor mai multe proiecte sociale precum: competiţii sportive, acţiuni de caritate etc.

Articole similare