Publică un anunț
piatasud.md

RIBAKOV TEAM are 8 campioni Balcanici la Kickboxing

RIBAKOV TEAM are 8 campioni Balcanici la Kickboxing

În perioada 20-21 octombrie în Orașul TESANJ din Bosnia și Herzegovina, a fost desfășurată Cupa Balcanică la WAKO Kickboxing. La acest eveniment au participat 492 de sportivi din 12 țări, și anume: Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Ungaria, Lituania, Muntenegru, Macedonia, Serbia, Singapore, Slovenia, Turcia și R. Moldova.

Republica Moldova a fost reprezentată de 10 sportivi din clubul RIBAKOV TEAM, care au obținut în total 24 de medalii. Sportivii noștri au participat la probele Pointfight și Light Contact.

Echipa a fost formată din 6 sportivi din Cahul și 4 sportivi din Cantemir, la fel din această echipă au fost 3 antrenori care au participat și ei ca sportivi, devenind campioni Balcanici, este vorba de Ribakov Gheorghe, Lemnaru Vitaly și Barnaciuc Veaceslav. Iar sportivul Cervinschi Ionuț a obținut și cupa pentru cel mai bun junior pe tatami la proba Light Contact.

Lista sportivilor cu titlul obținut: Ribakov Gheorghe – Campion Balcanic; Lemnaru Vitaly – Campion Balcanic; Barnaciuc Veaceslav – Campion Balcanic; Cervinschi Ionuț – Campion Balcanic; Vition Ruslan – Campion Balcanic; Arman David – Campion Balcanic; Neicovcen Iaroslav-Campion Balcanic; Chiriac Marc – Campion Balcanic; Milea Daniel-Vicecampion Balcanic; Marin Mario- Vicecampion Balcanic

Articole similare