Publică un anunț
piatasud.md

Salariu „în natură” la o vulcanizare din Cahul. Un bărbat își remunera angajații cu marijuana

Salariu „în natură” la o vulcanizare din Cahul. Un bărbat își remunera angajații cu marijuana

Trei bărbați cu vârstele cuprinse între 35 și 66 ani au fost reținuți ieri, 13 septembrie, pentru trafic de droguri, iar unul din aceștia trei ispășește deja 30 de ani în închisoare pentru alte infracțiuni similare, transmite deschide.md.

Potrivit Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), la Cahul au avut loc percheziții la domiciliile bănuiților, precum și la o vulcanizare auto dintr-un sat din raion a unuia din bănuiți, unde angajații erau remunerați și prin acordarea a câte trei plicuri cu marijuana pe săptămână. 

În urma perchezițiilor oamenii legii au ridicat de la suspecți peste 40 plicuri autosigilante cu droguri de tip marijuana, pe care aceștia intenționau să le pună în vânzare, plante verzi și masă vegetală mărunțită asemănătoare cânepei, seringi care conțineau un lichid cafeniu în el, care urmează a fi supuse expertizării, mijloace bănești care ar proveni din trafic de droguri, un dispozitiv pentru plantarea semințelor de cânepă, telefoane mobile, cu diferite numere active, folosite la comiterea infracțiunii, dintre care doar cinci telefoane au fost ridicate de la un singur bănuit, precum și două stații radio portative folosite pentru comunicare în scop infracțional. 

Procurorii PCCOCS urmează să le formuleze și prezinte învinuirile, pentru ulterioara aplicare a arestului preventiv în privința acestora. Investigațiile continuă, pentru stabilirea întregii rețele a grupului infracțional, timp în care cei vizați în dosar se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Articole similare