Publică un anunț
piatasud.md

Școala Sportivă Căușeni – centrul viitorilor campioni din raionul Căușeni

Școala Sportivă Căușeni – centrul viitorilor campioni din raionul Căușeni

Tinerii din satele raionului Căușeni, precum și cei din oraș, se pot antrena gratuit la Instituția Publică de Învățământ Școala Sportivă Căușeni.

Elevii pot alege diferite sporturi: fotbal, lupte libere, tenis, baschet, volei și altele. Rămâne o singură problemă – cum să se deplaseze tinerii din sate spre centrul raional. Chiar dacă profesorii fac un orar flexibil, lipsa microbuzelor sau lipsa resurselor finaciare afectează participarea tinerilor. 

Acest produs este un exercițiu de activism civic și jurnalism cetățenesc, prin care tinerii învață să se exprime cu privire la problemele sau succesele comunității din care fac parte. 

Produs realizat în cadrul unui media tur, organizat de Centrul Media pentru Tineri în proiectul „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer, prin intermediul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articole similare