Publică un anunț
piatasud.md

Scutelnic: „Daca domnul Arnaut face sonda care a fost în anii ’80, eu voi fi primul care o sa-l înaintez la Ordinul Republicii”

Scutelnic: „Daca domnul Arnaut face sonda care a fost în anii ’80, eu voi fi primul care o sa-l înaintez la Ordinul Republicii”

Vasile Scutelnic, Directorul Sanatoriului „Nufărul Alb” din Cahul a comentat astfel declaraţiile făcute de Viceprimarul oraşului Cahul, Iurie Arnaut în cadrul emisiunii „Aspect” din 8 februarie a.c.

Vasile Scutelnic, Directorul Sanatoriului „Nufărul Alb” din Cahul a comentat astfel declaraţiilefăcute de Viceprimarul oraşului Cahul, Iurie Arnaut în cadrul emisiunii „Aspect” din 8 februarie a.c.

Solicitat de www.ziuadeazi.md , domnul Scutelnic a declarat că în ceea ce priveşte utilizarea apelor minerale sunt numeroase acte normative care reglementează aceasta. „Fiecare gândeşte şi spune cum ce crede dar este legea, regulamentul cu apă minerală”a menţionat Directorul Sanatoriului „Nufărul Alb” .

„Daca domnul Arnaut face sonda care a fost în anii 80, eu voi fi primul care o sa-l înaintez la Ordinul Republicii. Sonda ceea e gata (distrusă n.r.) şi nu mai trebuie de umblat cu nuştiuce. Trebuie de gândit: dacă trebuie apă acolo – se face una nouă. Da acum nu mai putem spune că după atâta timp a mai rămas ceva acolo. Să vină specialişti să spună ce şi cum” a adăugat domnul Scutelnic.

Cât despre proiectul de reabilitare a Lacului Sărat, domnul Scutelnic a menţionat că: „E normal, numai trebuie să ăl facă specialiştii. Noi punem un veceu şi un şezlong şi spunem: „veniţi din Franţa sau Germania”. Cine vine in balta ceea? Trebuie sa facem cum e în Europa: centre SPA etc.”

Reamintim că Iurie Arnaut, Viceprimarul oraşului Cahul, a declarat în cadrul emisiunii „Aspect” din 8 februarie că „Sursele subterane aparţin satului, pe noi Ministerul în Construcţii ne-a impus să coordonăm gestionarea acestor resurse cu „Nufărul Alb”. Prima sondă a fost construită în anii 1962-1964. Primăria oraşului Cahul a fost prima care a gestionat aceste resurse. Înseamnă ca „Nufărul Alb” trebuia să coordoneze cu Primăria Cahul ca să gestioneze sursele date”.

Articole similare