Publică un anunț
piatasud.md

Se anunță concurs pentru ocuparea a două funcții publice vacante

Se anunță concurs pentru ocuparea a două funcții publice vacante

În data de 18.08.2020 au fost afișate public anunțurile pentru ocuparea a două funcții publice vacante în cadrul Consiliului Raional Cahul și în cadrul Aparatului președintelui raionului Cahul.

Președintele Consiliului Raional Cahul anunță desfășurarea concursului pentru ocuparea funcției publice vacante de Auditor intern din cadrul Aparatului Președintelui Raionului Cahul.

Scopul general al aceste funcții este promovarea- dezvoltarea și monitorizarea activității de audit intern în sectorul public conform cerințelor legislației naționale și celor mai bune practici ale Uniunii Eoropenii.

Cea de a doua funcție vacantă este  Șef Direcția economie și dezvoltare teritorială din cadrul Consiliului Raional Cahul.

 Sarcina de bază al acestuia este  implementarea și promovarea politicii de dezvoltare in domeniul economiei și dezvoltării teritoriale a raionului Cahul.

Dosarele pentru participare la concurs pot fi prezentate la adresa or. Cahul, Piața Independenței nr.2, biroul 410, pînă la data de 04 septembrie 2020 inclusiv.

Documentele necesare și condițiile de participare le găsiți aici.

Articole similare