Publică un anunț
piatasud.md

Sergiu Renața: Acum se va decide dacă vom scăpa țara de hoți

Sergiu Renața: Acum se va decide dacă vom scăpa țara de hoți

Declarațiile au fost făcute de către candidatul PP „Partidul Nostru ”pe circumscripția nr. 43 Cahul, în cadrul dezbaterilor electorale la care au mai participat 2 candidați.

„Alegerile din 24 februarie vor fi decisive, înlăturarea statului capturat se poate produce prin alegeri corecte și cinstite, în strictă conformitatea cu legislația. Acum se va decide dacă vom scăpa țara de hoți, de statul capturat, de corupție. Eu, împreună cu echipa Partidului Nostru avem un program destul de vast, din 2014 nu s-a schimbat nimic în acesta, astfel mergem pe aceleași idei: să scăpăm țara de statul capturat, lupta împotriva corupției, buna guvernare” a declarat Sergiu Rența.

La întrebarea contracandidatului Evgheni Osadcenco despre partidele cu care se va alia Sergiu rența și fracțiunea Partidului dacă vor accede în parlament, Sergiu Rența a fost foarte concret: „Nu știu dacă va trebui de făcut alianță, noi suntem sigur că Partidul Nostru va avea în parlament nu mai puțin de 15 mandate. 

„La moment nu putem discuta cu cine vom face alianță. Suntem siguri ca nu va fi necesar de făcut alianțe. Noi vom fi acel motor principal în Parlament pentru a reprezenta interesul cetățeanului de rând, vom ieși în permanent la comunicare cu cetățeanul din teritoriul din care venim. Chiar dacă vom ajunge la acele discuții, vom face alianțe doar pe subiecte care vizează cetățeanul și nu la alianțe de durată pentru interese meschine a unui partid  sau a altui” a punctat Sergiu Rența.

La această rundă de dezbateri au fost invitați Evgheni Osadcenco, candidatul PSRM, Sergiu Rența, candidatul PP PN, Oleg Creciun, candidatul PDM și Ion Groza, candidat independent. 

Dezbaterile electorale sunt organizate de redacția Ziuadeazi.md în parteneriat cu Asociația Presei Independente (API).

Responsabilitatea pentru organizarea și desfășurarea dezbaterilor revine în totalitate redacției.

Articole similare