Publică un anunț
piatasud.md

Sparring și noi tehnici de luptă învățate la clubul sportiv „RIBAKOV TEAM”

Sparring și noi tehnici de luptă învățate la clubul sportiv „RIBAKOV TEAM”

În perioada 30 septembrie – 1 octombrie, 187 de sportivi din cadrul clubului „RIBAKOV TEAM” au luat parte la un seminar intensiv de Taekwon-Do și Kickboxing, condus de Maestrul Sportului Gheorghe Ribakov, care deține Centura Neagră IV Dan.

“Seminarul are ca scop avansarea sportivilor în sparring prin învățarea de tehnici noi și prin schimbul de experiență. Chiar și începătorii au avut posibilitatea să se antreneze alături de deținătorii centurilor negre și să învețe de la ei cele mai eficiente tehnici de luptă. Timp de două zile sportivii au crescut enorm în performanță. De asemenea, seminarul a avut ca scop pregătirea sportivilor și selecția lor pentru campionatele internaționale. Clubul RIBAKOV TEAM numară deja 215 sportivi activi, iar tot mai mulți părinți aleg să-și înscrie copiii la clubul nostru. Asta înseamnând că noi, antrenorii, ne îndeplinim misiunea cu succes” a declarat Gheorghe Ribakov

Amintim că, „RIBAKOV TEAM” a fost fondat la12 Iulie 2016, de către Gheorghe Ribakov și este un club sportiv de Arte Marțiale. Acesta activează în două ramuri de sport: Taekwon-Do ITF și WAKO Kickboxing. Clubul este membru al federațiilor de profil din R. Moldova la ambele ramuri de sport.

Articole similare