Publică un anunț
piatasud.md

Sport, artă, muzică și dansuri. Găsește activitatea potrivită pentru copilul tău, în Cahul

Sport, artă, muzică și dansuri. Găsește activitatea potrivită pentru copilul tău, în Cahul

Dacă sunteți în căutarea unei activități extrașcolare pentru copii, pe platforma CahulActiv, lansată la Cahul, puteți găsi toate secțiile și cercurile locale disponibile.

CahulActiv vine cu o varietate de oferte, inclusiv cercuri de artă, cluburi de interese, dans, muzică și sport. Platforma cuprinde 43 de activități printre care acordeon, arte plastice, baschet, biser, box, canto, chitară, dans clasic, de estradă, popular sau modern, ecologie, gimnastică, haltere ș. a.

Selecția activităților a fost făcută în baza ofertelor a șapte instituții din localitate: Palatul de Cultură „N.Botgros”, Centrul de Creație „Luceafărul”, Școala de Muzică „M.Cebotari”, Școala de Artă Plastică, Școala sportivă nr. 1, Școala sportivă nr. 2 și Școala de Haltere.

Potrivit site-ului, pentru a înlesni procesul de înscriere, cererile pot fi depuse online.

La moment, din cele 43 de cercuri și secții sportive, sunt disponibile pentru înscriere: Cercul Mâini Dibace „Hobby Boom”, secția Box și Judo-Sambo. Pe parcurs, conform informațiilor de pe site, dezvoltatorii își propun să lărgească catalogul activităților cu toate ofertele din mun. Cahul, inclusiv cluburi și academii private.

Platforma CahulActiv a fost realizată de Palatul de Cultură „N.Botgros” din mun. Cahul în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul, în cadrul Programului Digital Impact pentru Cahul.

Articole similare